Paul Kalkbrenner geeft in maart een show in Brussel

Paul Kalkbrenner
Paul Kalkbrenner geeft in maart een show in Brussel
Door melissavkoldam op 15 november 2021 - 12:43 Berlijner Paul Kalkbrenner is een uniek internationaal talent. Na verschillende topalbums, het vergaren van miljoenen fans, en het afschuimen van ’s werelds grootste podia is hij uitgegroeid tot een van de grootste techno supersterren. Paul Kalkbrenner’s veeleisende producties zitten vol energie die zijn fans weghalen uit het alledaagse, de wekelijkse sleur en focussen op kunst, extase, vriendschap, hoop en liefde.

Op zaterdag 19 maart geeft Kalkbrenner een show in Paleis 12. Tickets hiervoor kosten €46 en gaan vrijdag 19 november om 12:00 in de verkoop. Tickets voor de show van Paul Kalkbrenner in Paleis 12 koop je hier.

Sinds de release van zijn cultfilm (en gelijknamig album) ‘Berlin Calling’, heeft Paul Kalkbrenner de status van veelzijdig artiest aangenomen en ons verblijd met zijn wilde live sets (Lotto Arena, Vorst Nationaal, Rock Werchter, Pukkelpop, Dour en Tomorrowland). ‘Sky & Sand’, ‘Feed Your Head’, ‘Aaron’, ‘Cloud Rider’…stuk voor stuk nummers waar je niet omheen kunt.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

JUSTIN BIEBER IN 2023 MET JUSTICE WORLD TOUR NAAR...De 'Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s nieuwste hitalbum...

013tilburgklein

COUNTRYZANGER BRAD PAISLEY NAAR NEDERLAND IN JULI,... De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Brad Paisley keert terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.