Wizkid in oktober naar Paleis 12 in Brussel

Wizkid
Wizkid in oktober naar Paleis 12 in Brussel
Door tessamaria op 03 mei 2023 - 11:40 Wizkid heeft aangekondigd op een korte exclusieve tournee door Europa te gaan aankomend oktober. Ter ondersteuning van zijn vijfde studioalbum ‘More Love, Less Ego’ zal hij slechts in vier Europese steden een show geven. Op woensdag 11 oktober geeft hij een concert in Paleis 12, Brussels Expo.

Wizkid is een Nigeriaanse zanger, songwriter en platenproducent. Hij begon zijn carrière als tiener en bracht in 2011 zijn debuutalbum 'Superstar' uit. Sindsdien heeft Wizkid een aantal succesvolle albums uitgebracht en hitsingles geproduceerd, waaronder 'Ojuelegba', 'Come Closer' en 'Fever'. Hij heeft samengewerkt met verschillende bekende artiesten waaronder Drake, Beyoncé en Justin Bieber. Ook heeft hij talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn muzikale bijdragen, waaronder BET Awards, MOBO Awards en MTV Europe Music Awards. Zijn invloed op de Afrikaanse muziekscene is enorm en hij wordt beschouwd als een van de grootste Nigeriaanse en Afrikaanse artiesten van zijn generatie.

De kaartverkoop begint op vrijdag 12 mei om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Wizkid in Paleis 12. Staanplaatsen kosten je €71,26 en voor genummerde zitplaatsen ben je €82,06 kwijt.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vondelparknews.jpg

VOLLEDIG PROGRAMMA VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER...Van mei t/m september is het Openluchttheater in het Vondelpark geopend...

Caro Emerald

THE JORDAN IN OKTOBER LANGS VERSCHILLENDE... The Jordan zal dit najaar een vijftal shows geven in Nederland. In oktober...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.