Fred Again.. in september weer naar Nederland en België

fred again..
Fred Again.. in september weer naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 20 juni 2023 - 10:02 Na een zeer succesvolle tour in 2022, keert de Britse DJ en producer Fred again.. terug naar Nederland en België. Vorig jaar verkocht zijn show in AFAS Live en AB binnen enkele minuten uit. Dit jaar komt Fred again.. op 14 & 15 september twee avonden naar Ziggo Dome, en op 16 september naar Paleis 12 in Brussel.

Tot nu toe heeft Fred in zijn korte carrière drie veelgeprezen albums uitgebracht in zijn Actual Life-serie, die geliefd zijn bij zowel fans als critici. Vorig jaar werd hij één van de meest besproken live-acts van het jaar toen hij deze drie albums voor het eerst omtoverde tot een meeslepende show.

Zijn shows in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten waren uitverkocht, waaronder drie avonden in Terminal 5 in New York en drie avonden in Hollywood Forever Cemetery in Los Angeles. Hij werd voor het tweede jaar op rij opgenomen in Mixmag's "Top 10 Live Acts Of 2022".

Tijdens zijn iconische Tiny Desk Concert eerder dit jaar presenteerde Fred een genre-overstijgende, sonisch inventieve en uiteindelijk diep ontroerende setlist die zijn onmiskenbare talent en vermogen om mensen te raken met zijn muziek en optredens benadrukte. Het omvatte unieke uitvoeringen van muziek uit zijn hele repertoire, met zijn eigen zang, marimba, vibrafoon, piano en zijn kenmerkende maschine.

Tour datums:

14-09-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
15-09-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
16-09-2023 - Paleis 12, Brussel (tickets)

De reguliere kaartverkoop start dinsdag 27 juni om 14:00. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 46 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze hier in voor de show op 14, 15 en 16 september in.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Charlotte Adigéry & Bolis Pupu

CHARLOTTE ADIGÉRY & BOLIS PUPUL IN NOVEMBER...Het elektronische popduo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul uit Vlaanderen...

Only The Poets

ONLY THE POETS IN SEPTEMBER NAAR DOORNROOSJE De Britse band Only The Poets heeft aangekondigd een show te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.