Bastille onderweg naar Vorst Nationaal en Ziggo Dome

Bastille
Bastille onderweg naar Vorst Nationaal en Ziggo Dome
Door RobZ op 28 oktober 2021 - 10:06 De Britse band Bastille kondigt een nieuwe Europese tournee aan rond hun vierde album 'Give Me the Futere'. Dit nieuwe werk komt 4 februari uit. Het album onderzoekt zowel de mogelijkheden van nieuwe technologie als de donkere kant van levens die online worden geleefd. Op zondag 3 april staat Bastille in Vorst Nationaal te Brussel. Twee dagen later, op dinsdag 5 april 2022 geeft Bastille een concert in de Ziggo Dome van Amsterdam.

Dan Smith zegt over de nieuwe tournee: “We’re all massively excited to head out on tour with this new album that we love. After everything that’s happened over the last couple of years, we’re buzzing to play for everyone at these brilliant venues and can’t wait to have some fun back on the road again… here’s to gigging in 2022.”

Bastille is natuurlijk een graag geziene gast op de grote Europese festivals. In 2019 stond de band onder andere op Pinkpop en Rock Werchter. In maart van datzelfde jaar gaf Bastille een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. We waren hier aanwezig voor een fotoverslag.

Tickets voor beide concerten van Bastille gaan vrijdag 5 november om 10:00 uur in de verkoop. In Vorst Nationaal betaal je 52 euro per ticket. Het concert in Ziggo Dome is met 39 euro per ticket wat goedkoper. Via deze link koop je tickets voor Bastille in Vorst Nationaal. Hier sla je je slag voor tickets voor Bastille in de Ziggo Dome.

Zoals altijd kunnen we je een email sturen op het moment dat de voorverkoop begint. Hier stel je een ticketreminder in voor Bastille in Vorst Nationaal en/of Ziggo Dome.

Het viertal heeft een reputatie opgebouwd als een van 's werelds meest indrukwekkende livebands. In de zomer was Bastille headliner op niet één maar twee Britse festivals - Latitude en Standon Calling, en speelde de band nog twee uitverkochte shows op het Hampton Court Palace Festival. Met meer dan 11 miljoen verkochte platen, 6 UK Top 40-singles en 1,5 miljard videoweergaven, blijft Bastille een van de meest gestreamde bands ter wereld.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Bastille in Vorst Nationaal
Tickets Bastille
KIES TICKET
zo 03 apr
Bastille
Vorst Nationaal, Brussel
€ 52,53
di 05 apr
Bastille - Give Me The Future Tour 2022
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,20 - 50,40
The Opposites

OPPOSITES GEVEN IN FEBRUARI EXTRA CONCERT IN GASHOUDERNa het aankondigen van het eerste eigen optreden van The Opposites sinds...

Doornroosje

BARONESS EN KVELERTAK CO-HEADLINEN CONCERT IN... Baroness staat bekend om hun zeer eigen van mix stoner, sludge, 70s...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.