Opposites geven in februari extra concert in Gashouder

The Opposites
Opposites geven in februari extra concert in Gashouder
Door melissavkoldam op 28 oktober 2021 - 11:48 Na het aankondigen van het eerste eigen optreden van The Opposites sinds 2013 was het enthousiasme overweldigend. Binnen no time was de show uitverkocht. Daarom hebben ze besloten om een extra concert te geven. Deze is op 24 februari, een dag vòòr het concert dat al eerder gepland stond.

Voor de extra show start vrijdag 29 oktober om 10:00 de pre-sale en om 14:00 de reguliere verkoop. Tickets voor het concert kosten €35. Een kaartje voor de extra show van The Opposites scoor je via deze link!

The Opposites, bestaande uit Big2 en Willem, braken in 2005 door met hits als 'Fok Jou' en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In' Het duo scoorde vervolgens hit na hit met nummers als Dom, Lomp & Famous, Broodje Bakpao, Licht Uit, Slapeloze Nachten, Hey DJ, Sukkel Voor De Liefde en Thunder. Ook live behaalden The Opposites veel succes: ze deden meerdere uitverkochte clubtours en waren headliners op festivals als Solar, Pukkelpop (BE), Lowlands, Mysteryland, Tomorrowland (BE), Pinkpop, Zwarte Cross en Rock Werchter (BE).
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsuzan & freek

SUZAN & FREEK KONDIGEN CONCERT IN ZIGGO DOME AANOp zaterdag 23 april 2022 geven Suzan & Freek de grootste show uit hun...

Bastille

BASTILLE ONDERWEG NAAR VORST NATIONAAL EN ZIGGO DOME De Britse band Bastille kondigt een nieuwe Europese tournee aan rond hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.