Bastille met 'Still Avoiding Tomorrow' tour naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Bastille
Bastille met 'Still Avoiding Tomorrow' tour naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door MichaelaHendriksen op 01 oktober 2018 - 10:25 Op zondag 10 maart staat Bastille in de Ziggo Dome te Amsterdam. Een dag eerder zijn ze op 9 maart al te zien in het Sportpaleis te Antwerpen. De band komt met de tour 'Still Avoiding Tomorrow', tijdens de shows brengen ze zowel bekend werk als nieuwe muziek naar voren, in afwachting van hun derde album dat aan het einde van de lente uitgebracht zal worden.

Eerder dit jaar was Bastille al te zien als headliner op Paaspop en in april stonden ze in een uitverkochte TivoliVredenburg. Ook scoorde Bastille eerder dit jaar samen met producer Marshmello een grote hit met het nummer 'Happier'.

Tickets voor Bastille in de Ziggo Dome te Amsterdam en Sportpaleis te Antwerpen gaan in de voorverkoop op 5 oktober om 10.00. Tickets voor Bastille op 10 maart in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar vanaf €40.88. Via deze link koop je tickets voor Bastille in de Ziggo Dome. Tickets voor Bastille op 9 maart in Sportpaleis te Antwerpen zijn verkrijgbaar vanaf €39.70 Via deze link koop je tickets voor Bastille in Sportpaleis.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Bastille in Ziggo Dome en SportpaleisAltijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefParovStelarnws

PAROV STELAR IN FEBRUARI NAAR DE AFAS LIVENa een succesvolle festivalzomer met shows op onder andere Sziget, Rock...

Johan Cruijff ArenA news

DE TOPPERS WEER IN DE JOHAN CRUIJFF ARENA Jeroen, Gerard, Rene en Jan, oftewel De Toppers staan ook in 2019 in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.