Noorse indie folk-popband Kings of Convenience in augustus naar Bloemendaal

Kings of Convenience news_groot
Noorse indie folk-popband Kings of Convenience in augustus naar Bloemendaal
Door melissavkoldam op 27 oktober 2021 - 10:26 Het kostte Eirik Glambek Bøe and Erlend Øye twaalf jaar om het nieuwste Kings of Convenience album ‘Peace Or Love’ te maken. Al zien de Noorse levensvrienden het echter niet als een kostenpost, integendeel. Kings of Convenience laat zich kenmerken door de oprechtheid waarmee de nummers zijn gespeeld, iets wat juíst komt doordat ze elkaar de tijd geven om muziek te maken.

Met nieuwe muziek gaat het duo op tour door Europa. Hierbij gaan ze ook langs in Bloemendaal. Tickets kosten €42,50 en gaan vrijdag 29 oktober om 10:00 in de verkoop. Het concert wordt gehouden in openluchttheater Caprera en je kan via deze link gelijk een kaartje kopen.

Kings of Convenience klinkt melancholisch, voelt dromerig en weet al vier albums lang het niveau van indie folk-pop te verhogen. De emotionele zoektocht van de twee muzikanten, die hierbuiten ook bekend zijn van solo- en groepprojecten als The Whitest Boy Alive en Kommode, staat ook op ‘Peace Or Love’ centraal.

Bestel tickets Kings of Convenience in Openluchttheater Caprera
Tickets Kings of Convenience
wo 17 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 42,50
Paradiso logo nieuw

RUFUS WAINWRIGHT OP TOUR DOOR BELGIË EN NEDERLANDDe Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright is een van de...

Donnie

DONNIE NAAR AFAS LIVE MET O.A. RENE FROGER, WILLIE... De Fenomeen oftewel Donnie gaat een speciale show geven in Amsterdam. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.