concert: Kings of Convenience in Openluchttheater Caprera op WOENSDAG 17 AUGUSTUS 2022

  • Kings of Convenience
    Into The Great Wide Open 2011
    © Rob van der
  • Kings of Convenience
    Into The Great Wide Open 2011
    © Rob van der
WO.
17 AUG
KINGS OF CONVENIENCE 20:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2022
Hoofdprogramma Kings of Convenience
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kings of Convenience in Openluchttheater Caprera
Tickets Kings of Convenience:
wo 17 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 42,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het kostte Eirik Glambek Bøe and Erlend Øye twaalf jaar om het nieuwste Kings of Convenience album ‘Peace Or Love’ te maken. Al zien de Noorse levensvrienden het echter niet als een kostenpost, integendeel. Kings of Convenience laat zich kenmerken door de oprechtheid waarmee de nummers zijn gespeeld, iets wat juíst komt doordat ze elkaar de tijd geven om muziek te maken. Zo zegt Eirik: ‘Het is heel moeilijk om een nummer met een bepaalde ontspanning te spelen, maar dat is wat we altijd nastreven.’ Het mag dan ook geen verrassing heten dat ‘Peace Or Love’ gedurende vijf jaar vijf keer in vijf verschillende steden werd opgenomen.

Kings of Convenience klinkt melancholisch, voelt dromerig en weet al vier albums lang het niveau van indie folk-pop te verhogen. De emotionele zoektocht van de twee muzikanten, die hierbuiten ook bekend zijn van solo- en groepprojecten als The Whitest Boy Alive en Kommode, staat ook op ‘Peace Or Love’ centraal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kings of Convenience in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Kings of Convenience

Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011 Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011 Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011 Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011 Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011 Foto Kings of Convenience te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 6 foto's van Kings of Convenience

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen