Donnie naar AFAS Live met o.a. Rene Froger, Willie Wartaal en Vjèze Fur

Donnie
Donnie naar AFAS Live met o.a. Rene Froger, Willie Wartaal en Vjèze Fur
Door sjoertb op 27 oktober 2021 - 10:05 De Fenomeen oftewel Donnie gaat een speciale show geven in Amsterdam. Op zaterdag 30 april staat hij op het podium van AFAS Live en neemt een hele rits gastartiesten mee waaronder Rene Froger, Willie Wartaal, Vjèze Fur en Frans Duijts.

De rapper heeft ambitie: “Mensen moeten mij zien als een legende en ik denk dat dat gaat lukken.” Hij gooide hoge ogen met het nummer 'Snelle Planga' in 2018 en maakte veel nummers samen met volkszangers zoals Frans Bauer (Geen Centen, Maar Spullen), Frans Duijts (Frans Duits / De Leeuwendans), Gerard Joling (Dit Is De Tijd) en René Froger (Bon Gepakt).

Het concert:
30-04-2022 - Donnie - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Tickets kosten €33,60 (incl. servicekosten). De kaartverkoop voor de show start donderdag 28 oktober om 10 uur via Ticketmaster.

Foto: Donnie op Lowlands 2019 door Anne-Marie Kok
Bestel tickets Donnie in AFAS Live
Tickets Donnie
za 30 apr
AFAS Live, Amsterdam
€ 33,60
Kings of Convenience news

NOORSE INDIE FOLK-POPBAND KINGS OF CONVENIENCE IN...Het kostte Eirik Glambek Bøe and Erlend Øye twaalf jaar om het nieuwste...

Mezz

INTERGALACTIC LOVERS OP TOUR MET NIEUWE MUZIEK Vier jaar na de release van hun derde album 'Exhale' is Intergalactic Lovers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.