Britse dj/producer Bonobo met show naar AFAS Live

Bonobo
Britse dj/producer Bonobo met show naar AFAS Live
Door melissavkoldam op 07 oktober 2021 - 10:25 Britse dj/producer Bonobo kondigde gisteren een wereldtournee én de release van zijn nieuwe album ''Fragments'' aan. De opvolger van “Migration” verschijnt op 14 januari en de leadsingle “Rosewood” is vandaag al te beluisteren. Het is volgens Bonobo, het alias van Simon Green, de meest emotioneel intense plaat die hij tot nu toe heeft gemaakt.

Tijdens deze wereldtournee kom Bonobo ook langs in Nederland en wel in AFAS Live. Op 20 april zal de dj hier een show geven. De kaartverkoop start op vrijdag 15 oktober om 10:00. Een kaartje kost €41,44.

Een kaartje voor Bonobo in AFAS Live scoor je hier!

Sinds zijn doorbraakalbum ‘Black Sands’ uit 2010 is Bonobo uitgegroeid tot de trots van elektronica label Ninja Tune. Het laatste studioalbum “Migration” uit 2017 werd internationaal zeer goed ontvangen en behaalde de top 10 positie in de UK, België en Nederland en de eerste plaats in de Billboard dance-album charts in de VS. Met zijn gelaagde mix van downtempo elektronica, jazz, house en wereldmuziek is hij graag geziene act in zowel broeierige zalen als op de festivalpodia.

Seintje krijgen als de verkoop begint?
Schrijf je hier in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

BURNA BOY MET 'SPACE DRIFT TOUR' IN NOVEMBER LANGS...De Nigeriaanse rapper Burna Boy ofwel Damili Ogulu komt op maandag 15...

Spot (Oosterpoort) news

NADA SURF VOEGT EXTRA SHOWS IN NEDERLAND EN BELGIË... Wanneer collegerock-hit 'Popular' het licht ziet in 1996, kent de carrière...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.