Nada Surf voegt extra shows in Nederland en België toe aan tour

Nada Surf
Nada Surf voegt extra shows in Nederland en België toe aan tour
Door melissavkoldam op 06 oktober 2021 - 14:58 Wanneer collegerock-hit 'Popular' het licht ziet in 1996, kent de carrière van Nada Surf een vliegende start. Dat de New Yorkse band ook een melancholiekere, meer ingetogen kant kent horen we op het alom geprezen en publieksfavoriet Let Go (2002). Ook opvolgers The Weight Is A Gift (2005) en Lucky (2008) worden goed ontvangen waardoor Nada Surf al jaren op een trouwe fanschare mag rekenen.

Nadat de band eerder al shows in o.a Paradiso en de Botanique aankondigde, komen daar later in 2022 nog een aantal bij. Op 3 juni komt de band naar TivoliVredenburg, op 11 juni naar De Oosterpoort en op 12 juni staan ze in de Belgische Reflektor. Kaarten gaan op 7 oktober om 10:00 in de verkoop. Kaartjes kosten om en nabij €25.

Kaarten voor Nada Surf in TivoliVredenburg zijn hier te koop.
Kaarten voor Nada Surf in Oosterpoort zijn hier te koop.
Kaarten voor Nada Surf in de Reflektor zijn hier te koop.

Negen albums hebben de leden inmiddels op hun naam staan, en vooral op hun laatste drie platen 'The Stars Are Indifferent To Astronomy' (2012), 'You Know Who You Are' (2016) en 'Never Not Together' (2020) buitelen de perfecte popsongs over elkaar heen. 'Never Not Together' is opgedragen aan Ric Ocasek, de in 2019 overleden frontman van The Cars die Nada Surf's eerste album produceerde en een muzikale mentor was voor de band.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Nada Surf in TivoliVredenburg
Tickets Nada Surf
KIES TICKET
vr 03 jun
Nada Surf
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 24,35
za 11 jun
Nada Surf
De Oosterpoort, Groningen
€ 23,10
zo 12 jun
Nada Surf
Reflektor, Liège
AFAS Live

BRITSE DJ/PRODUCER BONOBO MET SHOW NAAR AFAS LIVEBritse dj/producer Bonobo kondigde gisteren een wereldtournee én de release...

Doornroosje

NIEUWE TOURNEE AMERIKAANSE BAND CALEXICO LANGS... De Amerikaanse band Calexico komt met shows naar Nederland en België. Op 3...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.