Burna Boy met 'Space Drift Tour' in november langs Ziggo Dome

Burna Boy
Burna Boy met 'Space Drift Tour' in november langs Ziggo Dome
Door RobZ op 07 oktober 2021 - 10:29 De Nigeriaanse rapper Burna Boy ofwel Damili Ogulu komt op maandag 15 november in het kader van zijn 'Space Drift Tour' naar de Ziggo Dome. De veelzijdige artiest neemt zorgvuldig gekozen ingrediënten als reggae, dancehall, afrobeat, R&B en hiphop, smijt ze in de blender, en serveert ons vervolgens een verfrissende en smaakvolle muzikale smoothie.

In 2019 gaf Burna Boy al een uitverkocht concert in de Afas Live en nu pakt hij het een stap groter aan. Op 15 november is de Ziggo Dome aan de beurt. De nummers "Kilometre", "Gbona" en "Onyeka" zijn een kleine greep uit zijn lange lijst van hits die hij ten gehore zal brengen.

Op dit moment is er nog geen informatie over de start van de voorverkoop. Wel kan je je via deze site aanmelden voor de pre-sale. De toegangsprijzen in de Ziggo Dome zijn als volgt:

Golden Circle (€ 89,00)
1e rang – Staanplaatsen (€ 65,00)
1e ring - Best seats (€ 65,00)
1e ring - Reguliere zitplaatsen (€ 55,00)
2e ring - Best seats (€ 49,00)
2e ring - Reguliere zitplaatsen (€ 35,00)
Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 60,00)




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Red Hot Chili Peppers

RED HOT CHILI PEPPERS IN JUNI NAAR GOFFERTPARK EN... Update: De gelekte informatie blijkt te kloppen. Op 10 juni geeft Red Hot...

AFAS Live

BRITSE DJ/PRODUCER BONOBO MET SHOW NAAR AFAS LIVE Britse dj/producer Bonobo kondigde gisteren een wereldtournee én de release...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.