Rapper en YouTuber Daan Boom als The Dean op clubtour langs zeven podia

The Dean
Rapper en YouTuber Daan Boom als The Dean op clubtour langs zeven podia
Door melissavkoldam op 04 oktober 2021 - 12:12 Misschien ken je hem wel, misschien ook niet. Maar wat je niet kunt ontkennen is dat YouTuber, rapper en presentator Daan Boom a.k.a The Dean de lockdown voor veel mensen een klein beetje aangenamer heeft gemaakt. Met zijn reeks ''Zolderkamerconcerten'' die elke week een andere doelgroep betrof, werd hij steeds bekender. Met als belangrijkste boodschap aan iedereen ''hou vol''. Deze reeks is het begin van zijn rap-carrière.

Inmiddels timmert The Dean flink aan de weg, zo bracht hij singles uit met o.a. “Bizzey”, “Donnie” en “René Froger”. Hoog tijd voor hem om uit zijn zolderkamer te verdwijnen en het land in te gaan. Afgelopen zaterdag kondigde hij dan ook zijn eerste clubtour aan.

Begin december zal hij in zeven zalen door heel Nederland optreden. Op 1 december staat The Dean in Hedon, op 2 december in de Gebr. de Nobel, op 8 december in Simplon, op 9 december in Paradiso, op 10 december in Merleyn, op 15 december in EKKO en hij sluit af in Cul de Sac in Tilburg.

Tickets zijn gelijk in de verkoop gegaan en veel zalen zijn al uitverkocht. Kaartjes voor Paradiso zijn nog wel beschikbaar en kosten €17. Kaarten voor The Dean in Paradiso koop je hier.

De hele tournee van the Dean vind je natuurlijk op onze The Dean artiestenpagina.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMyles Kennedy

MYLES KENNEDY NAAR 013 IN JUNIVolgend jaar komt Myles Kennedy naar Europa voor een reeks festivalshows....

countingcrows2

COUNTING CROWS NAAR AFAS LIVE EN DE ROMA MET 'BUTTER... Counting Crows kondigt vandaag aan ook door Europa te touren met hun Butter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.