concert: The Dean in Simplon op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Dean
    Dauwpop 2022
    © René Obdeijn
  • The Dean
    Dauwpop 2022
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Dean in Simplon) verplaatst naar vrijdag 18 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
THE DEAN 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma The Dean
Toegang 14
Concert uitverkocht
The Dean in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Nu de sterren eindelijk goed staan gooit hij het roer om. The Dean is geboren, het werd eens tijd!

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Hij bracht al singles uit met o.a. Bizzey, Donnie, Lange Viezerik en René Froger! Sindsdien is hij talk of the town en kan eigenlijk niet meer normaal over straat.

In december staat er dan de eerste en langverwachte clubtour op de planning voor The Dean. In onze bovenzaal komt hij trakteren op een flink avondje losgaan! Het voorprogramma wordt verzorgd door homey’s De Makelaar en Bobby Bueno.

Foto's van The Dean

Foto The Dean te Dauwpop 2022 Foto The Dean te Dauwpop 2022 Foto The Dean te Dauwpop 2022 Foto The Dean te Dauwpop 2022 Foto The Dean te Dauwpop 2022
 
Bekijk alle 5 foto's van The Dean

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws