PODIUM: Gebr. De Nobel Leiden

 
foto Gebr. De Nobel Leiden
logo Gebr. De Nobel Leiden
ADRES Lange Scheistraat 11 2312 CR Leiden Nederland
zoek overnachting
 

Gebr. De Nobel AGENDA

Bekijk de complete Gebr. De Nobel Leiden concertagenda

FOTO'S VAN Gebr. De Nobel

Foto Gebr. De Nobel Leiden
Foto Gebr. De Nobel Leiden
Foto Gebr. De Nobel Leiden
 
Bekijk alle 14 foto's van Gebr. De Nobel
logo Gebr. De Nobel Leiden
ADRES Lange Scheistraat 11 2312 CR Leiden Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

Gebr. de Nobel is het nieuwe poppodium van Leiden dat in december 2014 haar deuren voor het publiek opent. Gelegen aan de Marktsteeg 8 - tegenover het niet te missen eikpunt van de stad, molen De Valk - biedt De Nobel met zowel een grote als een kleine concertzaal ruimte aan zo’n 1.000 muziekliefhebbers. Op de twee podia die Gebr. de Nobel rijk i..

Bekijk alle Gebr. De Nobel Leiden informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Gebr. De Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

Gebr. de Nobel is gelegen aan de Marktsteeg 8 in Leiden, tegenover het niet te missen eikpunt van de stad – molen De Valk. Vanaf het Centraal Station is het naar De Nobel slechts vijf minuten lopen. Verlaat de stationshal aan de centrumkant, vervolg je route via de Stationsweg tot net over de brug, en sla linksaf richting de 2e Binnenvestgracht. Als je deze vervolgens uitloopt, vind je het podiu..

Bekijk complete route naar Gebr. De Nobel Leiden
 

TICKETVERKOOP

Tickets kunnen bij Gebr. de Nobel zowel fysiek als online besteld worden. Fysieke kaarten zijn te koop bij Plato Leiden en Velvet Leiden, en de online kaarten zijn te koop via www.gebrdenobel.nl. He..

Bekijk alle Gebr. De Nobel ticketinformatie