PODIUM: Gebr. De Nobel Leiden

 
foto Gebr. De Nobel Leiden
logo Gebr. De Nobel Leiden
ADRES Marktsteeg 8 2312 CS Leiden Nederland
zoek overnachting
 

Gebr. De Nobel AGENDA

Missen wij concerten in onze agenda van Gebr. De Nobel Leiden? Gebruik onze submit-functie.

FOTO'S VAN Gebr. De Nobel

Foto Gebr. De Nobel Leiden
Foto Gebr. De Nobel Leiden
Foto Gebr. De Nobel Leiden
 
Bekijk alle 14 foto's van Gebr. De Nobel
logo Gebr. De Nobel Leiden
ADRES Marktsteeg 8 2312 CS Leiden Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

Gebr. de Nobel is het poppodium van Leiden. Het poppodium heeft een zeer centrale ligging aan de Marktsteeg 8 - tegenover het niet te missen eikpunt van de stad: molen De Valk. De Nobel bestaat uit de Grote Zaal, Kleine Zaal en de Grand Foyer en biedt ruimte aan zo’n 1.000 muziekliefhebbers. Op de twee podia die Gebr. de Nobel rijk is, wordt er n..

Bekijk alle Gebr. De Nobel Leiden informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Gebr. De Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

Gebr. de Nobel is gelegen aan de Marktsteeg 8 in Leiden, tegenover het niet te missen eikpunt van de stad: molen De Valk. Vanaf het Centraal Station is het slechts vijf minuten lopen naar De Nobel. Verlaat de stationshal aan de centrumkant, vervolg je route via de Stationsweg tot net over de brug, en sla linksaf richting de 2e Binnenvestgracht. Loop deze straat uit en blijf rechtdoor lopen totda..

Bekijk complete route naar Gebr. De Nobel Leiden
 

TICKETVERKOOP

Tickets kunnen bij Gebr. de Nobel zowel fysiek als online besteld worden. Fysieke kaarten zijn te koop bij Plato Leiden en Velvet Leiden, en de online kaarten zijn te koop via www.gebrdenobel.nl . ..

Bekijk alle Gebr. De Nobel ticketinformatie