Counting Crows naar Afas Live en de Roma met 'Butter Miracle Tour'

Counting Crows Pinkpop
Counting Crows naar Afas Live en de Roma met 'Butter Miracle Tour'
Door RobZ op 04 oktober 2021 - 11:11 Counting Crows kondigt vandaag aan ook door Europa te touren met hun Butter Miracle Tour. Momenteel reist de band door America met de tournee rondom hun laatste album 'Butter Miracle, Suite One'. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Op 9 maart 2022 geeft Counting Crows een concert in de Afas Live in Amsterdam. Op donderdag 17 september speelt de band in de Roma te Antwerpen.

Counting Crows staat bekend om hun fenomenale liveoptredens en betovert al meer dan twee decennia luisteraars wereldwijd met hun soulvolle rock & roll. In 1993 verscheen het eerste album van de band genaamd August and Everything After, dat inmiddels de multi-platinum status heeft behaald. Totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht en verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren. Op 21 mei 2021 bracht Counting Crows hun meest recente album Butter Miracle, Suite One uit met lovende recensies.

Tickets voor het Counting Crows concert in de Afas Live gaan vrijdag 8 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop. Er geldt een vanaf-prijs van 67,20 euro inclusief servicekosten. Via deze link koop je tickets voor Counting Crows in de Afas Live. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticket-reminder in.

De voorverkoop van het concert in de Roma in Antwerpen start ook op vrijdag 8 oktober. Via deze link scoor je tickets die 42 euro per stuk kosten. Hier stel je een ticketreminder in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsimplon

RAPPER EN YOUTUBER DAAN BOOM ALS THE DEAN OP...Misschien ken je hem wel, misschien ook niet. Maar wat je niet kunt ontkennen...

Sexyland

INDIE-POP BAND TESSEL GEEFT FANS LIVESHOW ALS... Op 4 november viert de Indie-pop band TESSEL de release van hun debuut EP...

REACTIES

geen avatar
ma 04 okt 2021 12:26

Erikvdb Waarom lijkt het alsof kaarten voor concerten in Nederland altijd zo veel duurder zijn dan die voor concerten in België?

 0
geen avatar
ma 04 okt 2021 14:30

Lennartluist.. Viel mij laatst ook al op. Zit soms wel 40 euro verschil tussen. Hier verschilt het ook per zaal maar zijn de verschillen een stuk kleiner.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.