Indie-pop band TESSEL geeft fans liveshow als gelimiteerde NFT mee naar huis

TESSEL
Indie-pop band TESSEL geeft fans liveshow als gelimiteerde NFT mee naar huis
Door melissavkoldam op 04 oktober 2021 - 11:06 Op 4 november viert de Indie-pop band TESSEL de release van hun debuut EP ‘Family Time’ in Sexyland, Amsterdam.
TESSEL deed in 2019 mee aan Popronde en dit jaar maakte de band indruk met hun cover van Billie Eilish op 3FM. De viermanformatie tekende begin dit jaar bij het label [PIAS].

Nu de EP op 4 november het licht gaat zien, wil de band dit vereeuwigen voor de honderd concertbezoekers door de show als gelimiteerde NFT weg te geven. Een Non-fungible Token (NFT) is een op Blockchain gebaseerde technologie dat eigenaarschap van digitale content aan kan tonen.

“In een tijd waarin de digitale releases om je oren vliegen willen we onze fans iets unieks geven. Een video-opname van de show als digitaal gelimiteerd verzamelobject, enkel voor de supporters van het eerste uur”, aldus Levi Oostermeijer, zanger van de band.

Kaartjes voor TESSEL in Sexyland zijn al te koop en verkrijgbaar via de link.

TESSEL bestaat uit Levi Oostermeijer (lead vocals en gitaar), Joshua Bredow (gitaar), Jens Wierckx (drums en backing vocals) en Thijs van Zutphen (bas en backing vocals). De mannen kennen elkaar via hun studies aan het Conservatorium van Utrecht en de Herman Brood Academie.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



countingcrows2

COUNTING CROWS NAAR AFAS LIVE EN DE ROMA MET 'BUTTER...Counting Crows kondigt vandaag aan ook door Europa te touren met hun Butter...

TivoliVredenburg2

OOSTENRIJKSE PRODUCER PAROV STELAR IN MAART NAAR... De Oostenrijkse producer/dj Parov Stelar komt op 11 en 12 maart naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.