Bokoeyoncé aka Bokoesam viert zijn nieuwste ep met shows in Sexyland en Merleyn

Bokoesam
Bokoeyoncé aka Bokoesam viert zijn nieuwste ep met shows in Sexyland en Merleyn
Door myrthehuisman op 19 september 2019 - 13:06 Bokoeyoncé oftewel Bokoesam gaat twee shows geven ter ere van zijn nieuwste EP 'Bokoeyoncé 2'. Het gaat om shows op 4 oktober in Sexyland en op 14 november in Merleyn. Het beloven geen standaard Bokoesam shows te worden.

In 2015 was de rapper lid van het 'New Wave' collectief, je kent hem misschien van de nummers 'No Go Zone' of 'Investeren in de Liefde'. In 2016 verscheen de mixtape 'bokoeyoncé, hierop liet hij een andere kant van zichzelf horen. De nieuwste ep 'Bokoeyoncé 2', bevat onder andere nummers samen met Jacin Trill en Ray Fuego.

De kaarten voor beide shows zijn al in de verkoop en een kaartje kost je ongeveer €13. Een ticket voor de show in Sexyland scoor je hier. Tickets voor de show in Merleyn scoor je via deze link.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg2

TIVOLIVREDENBURG GAAT BIER VAN BUDWEISER SCHENKENVanaf vrijdag 20 september zal er Bud uit de tap komen bij TivoliVredenburg...

The Gathering news

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR THE GATHERING IN HEDON The Gathering bestaat dertig jaar en dit viert de band met een tour door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.