Major Lazer Soundsystem geeft drie Amsterdamse shows op één dag

Major Lazer
Major Lazer Soundsystem geeft drie Amsterdamse shows op één dag
Door RobZ op 12 februari 2020 - 10:29 Major Lazer Soundsystem komt op zaterdag 28 maart met de 'Major Lazer Soundsystem City Takeovers tour' naar Amsterdam. De supergroep van de Amerikaanse DJ en producer Diplo doet tijdens de City Takeover drie locaties aan op één dag: Lovelee (in samenwerking met Melkweg), Sexyland en The Loft.

In 2015 heeft de met Grammy Awards bekroonde hitmachine Diplo een soortgelijke actie uitgehaald met zijn Major Lazer Soundsystem. Lees hier ons nieuwsbericht van toen. Toen speelde ze in het Ramada Hotel, Hanneke's Boom en de Q-factory. Het was drie keer feest en zelfs Ronnie Flex deed mee als promotie van een nieuwe plaat. Wat er dit jaar precies gaat gebeuren wordt nog geheim gehouden, maar liefhebbers van de opzwepende Major Lazer dancehall sound, waarvan hits als 'Lean On' en 'Watch Out For This' voorbeelden zijn, weten genoeg. Niet alleen Major Lazer Soundsystem komt de drie locaties op zijn kop zetten: later worden er special guests aan de line-up toegevoegd.

De laatste keer dat Major Lazer in Nederland te zien was, is nog niet zo lang geleden. Pinkpop 2019 ging massaal voor de bijl van de over de top dance.

De tijden voor de optrens zijn als volgt:

Lovelee - 19:00 - 23:00
Sexyland - 21:30 - 03:00 (04:00 zomertijd) | 18+
The Loft - 23:00 - 06:00 |18+

Tickets voor de drie Major Lazer shows kosten 24,64 euro per stuk en zijn te koop via Ticketmaster. Hier koop je tickets voor het optreden in Lovelee, hier kan je terecht voor het concert in Sexyland en hier vind je kaarten voor de show in The Loft. We kunnen ons voorstellen dat je de voorverkoop niet wilt missen. Stel daarom een ticketreminder in. Je krijgt dan op een door jou gewenste tijd een email met daarin de link naar de voorverkoop. Hier stel je de ticketreminders in voor Lovelee, Sexyland en The Loft.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNicole Atkins

NICOLE ATKINS KOMT VOOR VIJF OPTREDENS NAAR...De Amerikaanse singer-songwriter Nicole Atkins komt naar Nederland en België...

Live At Amsterdamse Bos news

KERSVERSE EDISON-AWARD WINNAARS SUZAN & FREEK STAAN... Enkele dagen geleden vonden nog de Edison-Awards plaats, een gerenommeerde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.