BADBADNOTGOOD naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

Badbadnotgood
BADBADNOTGOOD naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door RobZ op 09 september 2021 - 11:47 De Canadese instrumentale band uit Toronto BADBADNOTGOOD komt voor het eerst op de voorgrond in 2010 wanneer Chester Hansen, Matthew Tavares en drummer Alexander Sowinski (en later Leland Whitty) een reeks covers uitbrengen van hun idolen Odd Future, A Tribe Called Quest en Waka Flocka Flame. Tien jaar later heeft BADBADNOTGOOD, naast verschillende zijprojecten, vier must-have albums op hun naam staan en verschijnt over een paar weken hun nieuwe album 'Talk Memory'. Na een onderbreking van vijf jaar stelt het kwartet zich open voor nieuwe geluiden door middel van improvisatie en samenwerkingen met tal van artiesten, waaronder de Braziliaanse componist Arthur Verocai en hip-hop producer Terrace Martin.

Het nieuwe album wordt natuurlijk ook live voorgesteld aan het Europese publiek. Op vrijdag 2 december speelt de groep in de Ronda van TivoliVredenburg. Een dag later, op 3 december, geeft BADBADNOTGOOD een concert in Ancienne Belgique in Brussel.

Tickets voor de concerten gaan vrijdag 17 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor BADBADNOTGOOD in TivoliVredenburg en hier voor het concert in Ancienne Belgique. Tickets kosten rond de 30 euro. Het duurt dus nog meer dan een week voordat de voorverkoop begint. Wil je een herinnering ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in TivoliVredenburg en/of Ancienne Belgique.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefParadiso logo nieuw

LIL NAS X ZET PARADISO OP ZIJN KOP TER ERE VAN...Op vrijdag 17 september verschijnt 'MONTERO', het debuutalbum van de...

Unmute Us

PROTESTMARS 'UNMUTE US' VINDT ZATERDAG PLAATS IN 11... Evenementen moeten door kunnen gaan op volle capaciteit. Steeds meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.