Protestmars 'Unmute Us' vindt zaterdag plaats in 11 steden

Unmute us Amsterdam
Protestmars 'Unmute Us' vindt zaterdag plaats in 11 steden
Door sjoertb op 08 september 2021 - 13:16 Evenementen moeten door kunnen gaan op volle capaciteit. Steeds meer organisatoren, medewerkers en bezoekers komen in actie om deze boodschap over te dragen. Tot nu toe is er nog geen duidelijke reactie op de oproep van 'Unmute Us'.

Aanstaande zaterdag 11 september is er daarom opnieuw een protestmars. Ditmaal worden er in 11 steden actie ondernomen, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Festivalinfo steunt de protesten van harte. Nu er in Nederland een hoge vaccinatiegraad van de volwassen bevolking is en evenementen in binnen- en buitenland veilig verlopen is het hoog tijd om de evenementenbranche van het slot te halen.

Om 14:00 uur starten de protestmarsen. De startlocaties en routes per stad worden enkele dagen voor de protestmars bekendgemaakt.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

BADBADNOTGOOD NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE...De Canadese instrumentale band uit Toronto BADBADNOTGOOD komt voor het eerst...

Pavement

AMERIKAANSE ROCKBAND PAVEMENT NAAR CARRÉ EN... Pavement komt weer onze kant op. De band speelt volgend jaar in Koninklijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.