Lil Nas X zet Paradiso op zijn kop ter ere van release debuutalbum 'Montero'

Lil Nas X Montero album cover
Lil Nas X zet Paradiso op zijn kop ter ere van release debuutalbum 'Montero'
Door RobZ op 09 september 2021 - 12:42 Op vrijdag 17 september verschijnt 'MONTERO', het debuutalbum van de Amerikaanse rapper Lil Nas X. Daarom presenteren Paradiso en Sony Music op donderdag 23 september de Lil Nas Xperience in Paradiso: een multimediaal evenement dat een kijkje geeft in de wereld van Lil Nas X.

Tijdens de Lil Nas Xperience wordt Paradiso aangekleed in de stijl van de video bij de single 'MONTERO (Call Me By Your Name)'. Bezoekers wanen zich één avond in de wereld van Lil Nas X: ze kunnen onder meer een paaldansworkshop volgen, een mug shot laten maken in een roze boevenpak, in een telefooncel luisteren naar een persoonlijke boodschap van Lil Nas X en nog meer. Tijdens de Lil Nas Xperience zijn ook door het nummer 'MONTERO' geïnspireerde outfits te zien die studenten van de modeopleiding van de Amsterdamse B Academy hebben gemaakt.

De Lil Nas Xperience duurt van 17:00 uur tot 22:00 uur en is gratis toegankelijk. Vanaf maandag 13 september is het mogelijk hier een ticket te bestellen. Wil je een emailtje ontvangen die je herinnert aan deze tijd/datum? Stel dan hier een ticketreminder in.
Lil Nas Xperience in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Barbara Pravi

EXTRA CONCERT VOOR BARBARA PRAVI IN KONINKLIJK...Barbara Pravi ligt zowel in Nederland als België goed in de markt. De nummer...

TivoliVredenburg

BADBADNOTGOOD NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE... De Canadese instrumentale band uit Toronto BADBADNOTGOOD komt voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.