concert: Badbadnotgood in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 03 DECEMBER 2022

  • Badbadnotgood
    The Great Escape 2014
    © Erik Luyten
  • Badbadnotgood
    The Great Escape 2014
    © Erik Luyten
ZA.
03 DEC
BADBADNOTGOOD Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2022
Hoofdprogramma Badbadnotgood
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Badbadnotgood in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Badbadnotgood:
za 03 dec
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Het wachten is voorbij, BADBADNOTGOOD is terug! Met singles “Running Away” en “Signal from the Noise” kregen we eerder al een voorsmaakje van ‘Talk Memory’, het nieuwe album dat in oktober uitkomt.

Traditiegetrouw laten ze genres naadloos in elkaar overvloeien en raken ze de harten van fans van jazz, hiphop en elektronische muziek. Hun producerswerk en samenwerkingen met legendes zoals Tyler, The Creator, Kendrick Lamar en Ghostface Killah bezorgen BADBADNOTGOOD erg veel erkenning. Zo mag de groep zich de trotse eigenaar van twee Grammy Awards noemen. BADBADNOTGOOD in de AB wordt een feest!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Badbadnotgood in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Badbadnotgood

Foto Badbadnotgood te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto Badbadnotgood te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto Badbadnotgood te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto Badbadnotgood te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto Badbadnotgood te The Great Escape 2014 Foto Badbadnotgood te The Great Escape 2014
 
Bekijk alle 19 foto's van Badbadnotgood

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws