Virtual reality-concerten Within Temptation week uitgesteld door technische problemen

review: Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Within Temptation
Virtual reality-concerten Within Temptation week uitgesteld door technische problemen
Door Cartman91 op 02 juli 2021 - 13:36 Eerder werd al bekend dat Within Temptation virtual reality-concerten zou gaan geven. Hiermee zou de band de eerste zijn die een virtual reality show geeft. Echter door een technische tegenslag is de band genoodzaakt om de concerten van 8 en 9 juli uit te stellen. Gelukkig worden deze shows slechts een week uitgesteld, waardoor fans niet al te lang hoeven te wachten op deze unieke ervaring.

De nieuwe shows vinden nu plaats op 15 en 16 juli. Frontvrouw Sharon den Adel zegt hierover: "Er is één ding waar we heel goed in zijn: dat is releases en shows verplaatsen. En we hebben nu een nieuwe mijlpaal bereikt: de kortste verplaatsing in onze carrière ooit! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het online-evenement, maar omdat het iets is dat we nog nooit eerder hebben gedaan – en ook iets is dat je nog nooit eerder hebt gezien, stuiten we op een paar kleine problemen die nog volledig nieuw zijn voor ons en onze crew.

Om de show goed te laten verlopen en de beste en spectaculairste ervaring voor onze fans neer te zetten, hebben we besloten om ‘The Aftermath – A Show In A Virtual Reality’ met één weekje te verplaatsen: naar 15 en 16 juli. Het is gelukkig maar één week, en we kunnen je garanderen dat dit het wachten waard is. De show wordt namelijk écht heel vet. Het wordt er één om nooit te vergeten!
"

Reeds gekochte kaarten voor de oorspronkelijke datum blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen dan kan je tot 48 uur na de show het optreden terugkijken. Een kaartje kost je tussen de 24,99 en 29,99 euro. Tickets koop je hier!


Miss Montreal

EXTRA CONCERT MISS MONTREAL IN AHOY TER ERE VAN...Zangeres Miss Montreal zit al 15 jaar in het vak. Om dit te vieren geeft ze...

Jett Rebel

JETT REBEL KONDIGT TOUR AAN O.A. PARADISO, 013 EN... Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel is tegenwoordig niet meer weg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.