Within Temptation geeft concert in Virtual Reality (VR) in juli

Within Temptation
Within Temptation geeft concert in Virtual Reality (VR) in juli
Door Cartman91 op 02 juni 2021 - 14:01 De Nederlandse rockband Within Temptation voelt niet zoveel voor een livestream-concert, zoals alle andere artiesten en bands geven. Sharon den Adel en co gaan liever een stapje verder en doen een optreden in Virtual Reality (VR).

Volgens de frontvrouw van de band is het "een show die zich afspeelt op verschillende locaties van een post-apocalyptische wereld. Een wereld waarin het onduidelijk is of het menselijk ras het heeft overleefd. Het is een zoektocht naar het waarom van de vernietiging en de nalatenschap van de mensheid".

Tijdens de show speelt de band zowel oud als nieuw materiaal, waaronder de nieuwe single Shed My Skin. Dit nummer is vanaf 25 juni te beluisteren via de bekende streamingdiensten. Op 8 juli gaat de videoclip in première tijdens de show!

Deze show zal in Europa op 8 juli plaatsvinden om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Tickets kosten 25 euro voor één persoon, mocht je met twee of meer personen in een kamer zitten dan betaal je 30 euro voor een ticket.

Bekijk ook eens onze livestream agenda!


Caprera news

OPENLUCHTTHEATER CAPRERA OPENT DE DEUREN WEER MET...Goed nieuws voor Bloemendaal en omstreken: Openluchttheater Caprera mag de...

Botaniek Live news

ZOMERSE CONCERTREEKS IN MECHELSE KRUIDTUIN MET O.A.... Na Werchter Parklife komt ook de Mechelse Kruidtuin met een zomerse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.