Within Temptation met nieuw album 'Bleed Out' naar Ziggo Dome, Lotto Arena en Rockhal

Within Temptation
Within Temptation met nieuw album 'Bleed Out' naar Ziggo Dome, Lotto Arena en Rockhal
Door sjoertb op 04 oktober 2023 - 10:33 Within Temptation gaat vanaf oktober starten met de 'Bleed Out 2024 Tour'. In België is de eerste show en daarna komen onder meer Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland, Portugal, Zweden, Finland, Spanje, Denemarken en Luxemburg aan de beurt. In december komt de band terug naar Nederland voor de laatste show van de tour, in Amsterdam.

Op de vorige succesvolle ‘Worlds Collide Tour’ werd er samengewerkt met Evanescence. Met deze nieuwe shows belooft Within Temptation haar fans opnieuw een onvergetelijke ervaring. In totaal zijn er 29 nieuwe shows aangekondigd.

Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' (release 20 oktober 2023) een gewaagde sprong vooruit voor de band met frontvrouw Sharon den Adel. De harde riffs en symfonische melodieën tonen de roots van Within Temptation en met de lyrics worden statements gemaakt over kwesties die de band belangrijk vindt.

De concerten:
05-10-2023 - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)
05-12-2023 - Rockhal, (tickets)
06-12-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets zijn hierboven via de ticketlinks verkrijgbaar. De voorverkoop start voor Ziggo Dome op donderdagavond 5 oktober om 21:00 uur. Hier stel je een reminder in. Voor Lotto Arena start de kaartverkoop op vrijdag 6 oktober. Klik hier om een herinnering in te stellen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Within Temptation in Lotto Arena
Tickets Within Temptation
KIES TICKET
za 05 okt
Within Temptation
Lotto Arena, Antwerpen
€ 56,71
do 05 dec
Within Temptation
Rockhal, Esch zur Alzette
€ 54,80 - 54,90
vr 06 dec
Within Temptation – Bleed Out 2024 Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 55,00 - 82,50
ahoy

INDIASE ZANGER ARIJIT SINGH VOLGEND JAAR TE ZIEN IN... Arijit Singh , de Indiase playbacksinger en componist, staat op zaterdag 10...

Snelle1

SNELLE TRAKTEERT EN BRENGT ZIJN HITS VANAF MAART... Nederlandse singer-songrapper Snelle , gaat in 2024 op tour langs een flink...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.