Hunkering In Concert naar De Gashouder in Amsterdam

DJ Sfeer (ADE 2016)
Hunkering In Concert naar De Gashouder in Amsterdam
Door sjoertb op 17 juni 2021 - 10:00 Op zaterdag 10 juli staat De Gashouder in Amsterdam in het teken van Hunkering In Concert. Klassieke muziek, melodic house en techno worden samengevoegd tijdens het unieke concert. DJ-sets, een grand orchestra en bijzondere solisten leveren een bijdrage. Artiesten als H.O.S.H, Klangkarusell, Alex Niggeman en Fur Coat werken mee aan Hunkering in Concert.

Robby Krist, programmeur van Hunkering over het event: “In deze tijd waarin samenkomen en samen vieren zo schaars is geweest hebben we als team alles op alles gezet om klaar te staan met Hunkering in Concert zodra we een opening kregen vanuit de overheid. Na heel veel plannen en herplannen mogen we nu eindelijk weer een muzikale beleving neerzetten voor publiek. Het gevoel dat dit nu weer kan is magisch!”.

Vanwege de veiligheid zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Iedere bezoeker wordt middels Testen voor Toegang van tevoren getest. Ook rondom de artiesten, crew en locatie zelf worden alle maatregelen zorgvuldig opgevolgd.

Tickets voor Hunkering In Concert zijn hier verkrijgbaar.Little Simz

LITTLE SIMZ NAAR MELKWEG EN TRIXIn januari komt Little Simz weer onze kant op. Twee shows staan er in de...

passenger

TOUR PASSENGER HALFJAAR UITGESTELD NAAR MAART 2022... De Britse zanger Passenger heeft zijn Europese en Noord-Ierse tour een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.