Ook Above & Beyhond naar Gashouder in Westerpark

Above & Beyond
Ook Above & Beyhond naar Gashouder in Westerpark
Door RobZ op 08 juni 2021 - 11:33 Ook het Britse dancetrio Above & Beyond geeft maart 2022 een concert in de Gashouder in Amsterdam. Gisteren werd bekend dat Balthazar op 12 maart daar een concert geeft. Ook een dag eerder, 11 maart 2022, zal het ronde podium gevuld zijn met muziek en publiek. Above & Beyond gaat daar voor zorgen.

Het is alweer even geleden dat de groep uit Londen, dat bestaat uit Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, in Nederland te zien was. In 2016 stond het trio in het kader van de 200ste jubileum van hun Group Therapy radioshow (ABGT200) voor een uitverkocht Ziggo Dome en in 2019 werden Electronic Family Festival en A State of Trance aangedaan.

De mannen van Above & Beyond lopen al twee decennia voorop in elektronische dansmuziek. De oprichters van de Anjunabeats en Anjunadeep record labels en hosts van de radioshow Group Therapy, dat wekelijks miljoenen danceliefhebbers bereikt, hebben twee Grammy nominaties ontvangen voor de anthems van Northern Soul (feat. Richard Bedford) en We’re All We Need (feat Zoë Johnston).

Tickets voor het concert van Above & Beyond in de Gashouder op de Westergasfabriek gaan op vrijdag 11 juni om 10:00 uur precies in de verkoop. Aanwezig zijn bij het concert kost je 54,90 per persoon. Via deze link koop je tickets voor Above & Beyond in de Gashouder. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Above & Beyond in Westergasfabriek is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
TivoliVredenburg

MADELEINE PEYROUX NAAR PHILHARMONIE HAARLEM EN...De Frans/Amerikaanse jazz-zangeres Madeleine Peyroux gaat op tournee ter...

Todrick Hall 1

TODRICK HALL MET 'FEMULINE' TOUR LANGS ANTWERPEN EN... Todrick Hall; zanger, songwriter, danser, acteur, choreograaf,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.