Evergrey komt naar Dynamo in Eindhoven

Evergrey
Evergrey komt naar Dynamo in Eindhoven
Door JenitaPostma op 16 december 2020 - 12:20 De metalband Evergrey komt naar Dynamo in Eindhoven. Samen met de bands Witherfall en Dust In Mind zullen ze vrijdag 22 oktober een optreden geven.

Evergrey is een melodisch geladen progressieve metalband uit de stad Göteborg, Zweden. Opgericht in 1995 door gitarist / zanger Tom S. Englund, die het enige constante lid van de band is gebleven. Evergrey slaagt erin om technische composities vol dramatiek toch toegankelijk te maken. Het heeft de Zweden een grote fanbasis opgeleverd en hen tot één van West-Europa's belangrijkste exportproducten van progressieve metal gemaakt. Na het succes van "The Storm Within" uit 2016 en "The Atlantic" uit 2019, komt de band op 26 februari 2021 met een nieuwe plaat getiteld "Escape Of The Phoenix".

Witherfall is een Amerikaanse band die in 2016 is gestart en geformeerd door Iced Earth gitarist Jake Dreyer en Sanctuary zanger Joseph Michael. In zijn oorsprong is Witherfall een melodieuze heavy metal band met progressieve trekjes.

Dust In Mind is een Franse band met een interessante mix van symphonic en industrial metal. De band verpakt zijn songs in spannende hooks en catchy melodieën met elektronische accenten.

De voorverkoop voor het concert is vandaag van start gegaan en de tickets kan je via deze link vinden voor 23,50 euro.


Bestel tickets  Evergrey + Special Guests in Dynamo
Tickets Evergrey + Special Guests
vr 22 okt
Dynamo, Eindhoven
€ 23,50
Melkweg nieuwe logo

MELKWEG BRENGT BOEK UIT TER ERE VAN 50-JARIG JUBILEUM De Melkweg opende in juli 1970 haar deuren in een oude melkfabriek en is na...

Louis Tomlinson

CONCERT LOUIS TOMLINSON IN AFAS LIVE IS VERPLAATST... Het concert dat One Direction-lid Louis Tomlinson in AFAS Live zou geven op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.