Concert Louis Tomlinson in AFAS Live is verplaatst naar een nieuwe datum

Louis Tomlinson
Concert Louis Tomlinson in AFAS Live is verplaatst naar een nieuwe datum
Door KaylynB op 15 december 2020 - 12:56 Het concert dat One Direction-lid Louis Tomlinson in AFAS Live zou geven op 9 februari is wegens het Coronavirus opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is 4 september 2021.

Begin dit jaar bracht Tomlinson zijn solo-debuutalbum Walls uit. Eerder won hij al de 'Teen Choice Award' in de categorie 'Best Song' voor het nummer Two Of Us. Dit nummer is al meer dan 40 miljoen keer op Spotify gestreamd en heeft meer dan 23 miljoen views op Youtube.

Only The Poets is supportact van deze show. Only The Poets is een jonge band uit de UK die een indierock anthem mixt met pop sound. Dat kan je vooral horen bij hun single 'Dead Young' uit 2018.

Gekochte kaarten voor het concert blijven geldig. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen dan kan je je ticket retourneren in ruil voor een voucher ter waarde van de ticketprijs of geld. Het concert is al uitverkocht.


Louis Tomlinson in AFAS Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Evergrey

EVERGREY KOMT NAAR DYNAMO IN EINDHOVENDe metalband Evergrey komt naar Dynamo in Eindhoven. Samen met de bands...

Fleddy Melculy

ABORTED, THE ACACIA STRAIN, BENIGHTED EN FLEDDY... Hell over Europe (nummer 4) komt in de herfst van 2021 naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.