concert: Evergrey + Special Guests in Dynamo op VRIJDAG 22 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Evergrey
    Sonisphere France 2011
    © Tim van Veen
  • Witherfall
    Sonata Arctica / Witherfall - 20/03 - Patronaat
    © Melanie Charlaine


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert ( Evergrey + Special Guests in Dynamo) verplaatst naar vrijdag 16 september 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 OKT
EVERGREY + SPECIAL GUESTS Concertzaal, 20:00 uur Dynamo, Eindhoven
2021

EXTRA INFORMATIE

Evergrey is een melodisch geladen progressieve metal band uit de stad Göteborg, Zweden. Opgericht in 1995 door gitarist / zanger Tom S. Englund, die het enige constante lid van de band is gebleven. Evergrey slaagt erin om technische composities vol dramatiek toch toegankelijk te maken. Het heeft de Zweden een grote fanbasis opgeleverd en hen tot één van West-Europa's belangrijkste exportproducten van progressieve metal gemaakt. Na het succes van “The Storm Within” (2016) en “The Atlantic” (2019), komt de band op 26 februari 2021 met "Escape Of The Phoenix” een nieuwe plaat.

Witherfall is een Amerikaanse band die in 2016 is gestart en geformeerd door Iced Earth gitarist Jake Dreyer en Sanctuary zanger Joseph Michael. In zijn oorsprong is Witherfall een melodieuze heavy metal band met progressieve trekjes. Dust In Mind is een Franse band met een interessante mix van symphonic en industrial metal. De band verpakt zijn songs in spannende hooks en catchy melodieën met elektronische accenten.

Foto's van Evergrey, Witherfall

Foto Evergrey te Sonisphere France 2011 Foto Evergrey te Evergrey - 9/11 - 013 Foto Evergrey te Graspop 2010 Foto Evergrey te Sonisphere France 2011 Foto Evergrey te Evergrey - 9/11 - 013 Foto Evergrey te Roskilde
 
Bekijk alle 30 foto's van Evergrey
Bekijk alle 6 foto's van Witherfall

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws