Stippenlift splitst kerstconcert in Paradiso op in zes shows voor 30 man

Stippenlift
Stippenlift splitst kerstconcert in Paradiso op in zes shows voor 30 man
Door JenitaPostma op 01 december 2020 - 11:08 Stippenlift geeft op op 20 december zes concerten in Paradiso. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het concert, wat voorheen zou plaatsvinden voor maximaal 250 bezoekers, opgesplitst in zes concerten met steeds maximaal 30 bezoekers. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over in welk concert zij zijn ingedeeld. De concerten beginnen om 15:00 en de laatste begint om 21:15 uur van de avond.

Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij de muziek d e p r i w a v e. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. Na een bescheiden kersthit “Huilen (kerst)” in 2016 volgden er in 2017 de albums “Chaos In Het Universum” samen met Faberyayo en “Dit Is Stippenlift”, een best-of van de eerste EPs van de artiest. In 2018 bracht hij "Kerstfan" uit, een melancholische plaat over de emotionele leegte tijdens en rondom Kerst.

Zelf zegt hij: Wat een toestand he? Dat 2020. Nu wil het ongeluk bij een ongeluk ook nog dat er maar 30 mensen naar een concert mogen en ik veel meer van jullie had verwacht. Omdat ik jullie niet in de steek wil laten heb ik daarom besloten om niet 1 kerstshow te doen voor iedereen, maar 6 kerstshows achter elkaar voor steeds 30 mensen. Verwacht een íets kortere show maar wel des te indrukwekkender in de Grote Zaal van Paradiso, mét gastoptreden van een mystery guest. Ik denk dat ik na zes kerstshows op een dag alleen nog maar kan huilen, maar dat wel met een warm en vol hart.

De opgesplitste concerten zijn allemaal uitverkocht, de tijden van de optredens vind je hier onder:

Concert 1 op 20 dec, 15:00u
Concert 2 op 20 dec, 16:15u
Concert 3 op 20 dec, 17:30u
Concert 4 op 20 dec, 19:15u
Concert 5 op 20 dec, 20:30u
Concert 6 op 20 dec, 21:15u

NPO news

NPO OPENT TIJDELIJK ‘VIERDE ZENDER’ VOL CULTUURDe NPO heeft er vanaf vandaag tijdelijk een ‘vierde zender’ bij. Deze zender...

Arch Enemy news

ARCH ENEMY, BEHEMOTH EN TWEE SPECIAL GUESTS KOMEN... De deathmetalband Arch Enemy keert weer terug. Na twee headline shows op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.