Arch Enemy, Behemoth en twee special guests komen naar Mainstage in Den Bosch

Arch Enemy
Arch Enemy, Behemoth en twee special guests komen naar Mainstage in Den Bosch
Door KaylynB op 30 november 2020 - 14:41 De deathmetalband Arch Enemy keert weer terug. Na twee headline shows op Dynamo Metalfest en een uitverkochte show in de 013 in 2018, gaan ze nu naar Mainstage in Den Bosch. De Zweden onder leiding van gitarist Michael Amott staan al meer dan 20 jaar garant voor deathmetal anthems.

De Poolse metalband Behemoth komt ook naar Mainstage. De band heeft met hun metal de afgelopen 27 jaar de grenzen van black metal verlegd. Ze hebben op het album “I Loved You At Your Darkest” (2018) veel bekendheid verkregen. In 2019 speelde de band al een uitverkochte show in de Ronda zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

Platen van Carcass zoals “Necroticism - Descanting the Insalubrious” of “Heartwork”, zijn klassiekers in het genre en hebben het gezicht van metal veranderd. Ze komen als een special guest naar Mainstage. In 1996 werd de groep opgeheven, om vervolgens in 2007 weer terug te komen. De band was er op ‘Dynamo Metalfest’ in 2019. Oprichters Bill Steer en Jeff Walker zijn bezig met een nieuwe plaat voor 2021 die te horen zal zijn in Mainstage.

De Amerikaanse band Unto Others (voorheen Idle Hands) komt ook als een special guest naar de Mainstage. Unto Others combineert een mix van gothic rock uit de jaren 80 en traditionele metal uit de jaren 80. Hierdoor hebben ze de tag "gothic metal" gekregen.

Alle bovengenoemde bands komen voor een optreden naar de Mainstage op 23 oktober 2021.

De voorverkoop start woensdag 2 december om 10:00 uur. Tickets zijn 45 euro (exclusief 3,50 euro servicekosten). Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Om er zeker van te zijn dat je de start van de voorverkoop niet mist kan je je aanmelden voor onze ticketreminder!

UPDATE:
Arch Enemy en Behemoth doen op hun European Siege 2021 tournee ook Vorst Nationaal in Brussel aan. Dit gaat op 24 oktober gebeuren. Een dag na het optreden in Den Bosch, dus.Bestel tickets Arch Enemy / Behemoth in Mainstage
Tickets Arch Enemy / Behemoth
za 23 okt
Mainstage, 's-Hertogenbosch
€ 48,50
Stippenlift

STIPPENLIFT SPLITST KERSTCONCERT IN PARADISO OP IN... Stippenlift geeft op op 20 december zes concerten in Paradiso. Vanwege de...

Paradiso Posters

PARADISO KOMT MET EIGEN CADEAUBON Het Amsterdamse poppodium Paradiso geeft een eigen cadeaubon uit. Het is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.