concert: Stippenlift in Paradiso op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stippenlift in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
STIPPENLIFT Zaal onbekend, 15:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Stippenlift
Concert uitverkocht
Stippenlift in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 20 dec
Stippenlift - 15:00 uur
Paradiso, Amsterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij de muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. Na een bescheiden kersthit “Huilen (kerst)” in 2016 volgden er in 2017 de albums “Chaos In Het Universum” samen met Faberyayo en “Dit Is Stippenlift”, een best-of van de eerste EPs van de artiest. In 2018 bracht hij "Kerstfan" uit - een melancholische plaat over de emotionele leegte tijdens en rondom Kerst. Al voelt kerst dit jaar allicht nog veel leger, op 1,5 meter afstand in het eenzame rampjaar 2020. Toch komen we samen, voor de vijfde keer op rij, voor Stippenlift's traditionele kerstshow in Paradiso. Ditmaal in de grote zaal.

Foto's van Stippenlift

Foto Stippenlift te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Stippenlift te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg Foto Stippenlift te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Stippenlift

Gerelateerd nieuws