concert: Declan McKenna in Trix

  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
DI.
27 APR
DECLAN MCKENNA Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Declan McKenna
Toegang 22,50 euro

EXTRA INFORMATIE

Declan McKenna bewijst eens te meer dat leeftijd slechts een cijfer is. De jonge Brit kent alle kunstjes van het liedjes schrijven namelijk al uit zijn broekzak. McKenna brak door met Brazil, een nummer dat fors uithaalt naar de corruptie van voetbalbond FIFA. Grappig genoeg kwam latere single Isombard terecht op de soundtrack van het meest recente FIFA-computerspelletje. Hoe McKenna het voor elkaar krijgt weten we niet precies: oefent hij gewoon veel of is hij gebeten door een radioactieve singer-songwriter? Dat McKenna een zeldzaam talent is, mag een groot understatement wezen.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 17 juli 2020 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Declan McKenna in Trix plaatsvindt.

Foto's van Declan McKenna

Foto Declan McKenna te Paleo Festival 2018 Foto Declan McKenna te Declan McKenna - 11/10 - Melkweg Foto Declan McKenna te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Declan McKenna te Declan McKenna - 11/10 - Melkweg Foto Declan McKenna te Blossoms - 03/02 - Melkweg Foto Declan McKenna te Paleo Festival 2018
 
Bekijk alle 34 foto's van Declan McKenna

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws