Ook Chef'Special geeft concerten in de Tuin van 2020

review: Chef'Special - 15/03 - TivoliVredenburg
Ook Chef'Special geeft concerten in de Tuin van 2020
Door RobZ op 10 juli 2020 - 15:04 We hebben op Podiuminfo al een paar keer aandacht besteed aan De Tuin van 2020. Op het eiland Brielle in Zuid-Holland zetten initiatiefnemers Typhoon en Tribe Company een flink aantal Nederlandse artiesten neer, waar onder het genot van een hapje en een drankje van genoten kan worden. Onder andere Snelle, Lil Kleine, Typhoon, Trijntje Oosterhuis, JURK!, 3JS, Nick & Simon en Diggy Dex geven intieme optredens voor 140 personen publiek per concert.

Vandaag wordt bekend dat Chef’Special is toegevoegd aan het programma van De Tuin van 2020. De populaire band uit Haarlem zal op vrijdag 7 augustus drie concerten geven. De ticketverkoop voor deze concerten is per direct begonnen. Een arrangement (met ticket) voor de Tuin van 2020 gaat over de digitale toonbank vanaf 75 euro.

Door de grote vraag naar kaarten zijn er ook extra shows aan het programma toegevoegd bij andere artiesten. Typhoon, Snelle, Nick & Simon, Rowwen Heze en Diggy Dex zullen allemaal extra optredens verzorgen om zo meer mensen de mogelijkheid te bieden hun concert bij te wonen. Hier vind je een overzicht van alle concerten die in de Tuin van 2020 plaatsvinden.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zucchero

TOURNEE ZUCCHERO MET OPTREDENS IN NEDERLAND EN...Zucchero “Sugar” Fornaciari wilde het grootste gedeelte van 2020 op tournee...

Declan McKenna news

DECLAN MCKENNA STELT TOUR UIT NAAR VOORJAAR 2021 MET... De Britse singer-songwriter Declan McKenna heeft zijn Europese Zeros tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.