Optredens Camila Cabello en Editors definitief geannuleerd, nieuwe datum voor Tom Jones

Camila Cabello news_groot
Optredens Camila Cabello en Editors definitief geannuleerd, nieuwe datum voor Tom Jones
Door Cartman91 op 08 mei 2020 - 15:05 De Cubaans-Amerikaanse popzangeres Camila Cabello zou op 15 juni in de Ziggo Dome een optreden geven, maar zoals bekend is het concert wegens het Corona-virus geannuleerd. Ditzelfde geldt voor het optreden van Editors op 27 juni in het Haagse Zuiderpark.

Voor beide concerten is het niet gelukt om een nieuwe datum te prikken. Mojo laat weten dat kaarthouders een mail kunnen verwachten met aanvullende informatie over de annulering. "Wanneer Camila Cabello weer op tournee gaat wordt een eventuele show in Nederland als een nieuw event aangekondigd" zo laat de Mojo-woordvoerder weten.

Voor de Tom Jones fans is er wél goed nieuws te melden: voor zijn afgelaste show op 23 juni aanstaande is een nieuwe datum gevonden. Het optreden in de Ziggo Dome wordt op 22 juni 2021 ingehaald, reeds gekochte kaarten blijven geldig! Je kunt ook nog een kaartje kopen, deze kost minimaal 54,88 euro.

Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAFAS Live

AFAS LIVE-CONCERT FOALS VERPLAATST NAAR MEI 2021In het jaar 2019 bracht de Britse band Foals maar liefst twee albums uit:...

Iron Maiden

NIEUWE DATA EN LOCATIES BENELUX SHOWS IRON MAIDEN De Britse metalband Iron Maiden zou komende juli een optreden geven op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.