Nieuwe data en locaties Benelux shows Iron Maiden

Iron Maiden
Nieuwe data en locaties Benelux shows Iron Maiden
Door Cartman91 op 08 mei 2020 - 14:31 De Britse metalband Iron Maiden zou komende juli een optreden geven op het Evenemententerrein in Weert, een dag voor Bospop. Dit optreden (evenals het festival) kunnen vanzelfsprekend geen doorgang vinden wegens het Corona-virus.

Dit optreden op de 9e van juli is dan ook verplaatst naar 10 juli 2021. Daarnaast heeft het concert ook een nieuwe locatie, dit omdat het evenemententerrein die dag niet beschikbaar is. De nieuwe locatie is het Gelredome in Arnhem, het voetbalstadion van Vitesse. Tijdens het concert in Weert zou Iron Maiden bijgestaan zijn door Airbourne en Alter Bridge. Laatstgenoemde komt te vervallen bij de nieuwe datum, Airbourne blijft gewoon de support-act voor deze show.

Verder zou Iron Maiden in België dit jaar op Graspop staan, ook dit festival vindt geen doorgang om dezelfde reden. Voor de Belgische fans dan niet getreurd: er is een Belgische show aangekondigd op 27 juni 2021 in het Sportpaleis te Antwerpen.

Iron Maiden was van plan deze zomer met de Legacy Of The Beast-tour naar het Europese vasteland te komen, totdat de pandemie roet in het eten gooide. De band is voornamelijk bekend van de hits Run To The Hills, The Number Of The Beast en The Trooper.

Reeds gekochte kaarten voor het optreden in Weert blijven geldig voor de nieuwe datum in de Gelredome. Mocht de nieuwe datum niet schikken dan kan je je kaartje retourneren in ruil voor een voucher. Uiteraard kan je ook gewoon nog een kaartje kopen, deze kost je minimaal 88,48 euro.

Voor de Belgische show is er nog niks bekend over de kaartverkoop en ticketprijzen.

Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCamila Cabello news

OPTREDENS CAMILA CABELLO EN EDITORS DEFINITIEF...De Cubaans-Amerikaanse popzangeres Camila Cabello zou op 15 juni in de...

Sfeer Sziget natuur4

PAS WEER FESTIVALS EN GROTE CONCERTEN ALS ER VACCIN... Massale evenementen (met een landelijke uitstraling) zijn pas weer mogelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.