AFAS Live-concert Foals verplaatst naar mei 2021

Foals
AFAS Live-concert Foals verplaatst naar mei 2021
Door Cartman91 op 08 mei 2020 - 15:54 In het jaar 2019 bracht de Britse band Foals maar liefst twee albums uit: Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1 & Part 2. Met dit album wilde de jonge band op tour gaan door Europa, met o.a. een optreden in AFAS Live 14 april.

Wegens het Corona-virus kon deze show niet doorgaan en is deze verplaatst naar 10 september. Door de verlenging van de maatregelen is dit concert wederom verplaatst, ditmaal naar 13 mei 2021. In het voorprogramma zal The Murder Capital spelen.

Tickets voor dit uitgestelde concert blijven geldig, mocht de nieuwe datum je niet schikken dan kan je je kaartje retourneren in ruil voor een voucher. Ook kan je nog kaartjes kopen mocht je nog niet in het bezig van een ticket zijn. Een toegangskaartje kost je dan 39,20 euro.

Foals kan je kennen van de nummers My Number, Exits, In Degrees of Spanish Sahara (laatstgenoemde is gebruikt in de game Life is Strange).


Bestel tickets Foals in AFAS Live
Tickets Foals
do 13 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,20
Di-rect news

DI-RECT GEEFT IN JUNI EXCLUSIEF LIVE-STREAM CONCERT...De Haagse band Di-rect mist het live spelen op een podium, vandaar dat ze...

Camila Cabello news

OPTREDENS CAMILA CABELLO EN EDITORS DEFINITIEF... De Cubaans-Amerikaanse popzangeres Camila Cabello zou op 15 juni in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.