Burgemeester Oostende: 'Tournee Rammstein verplaatst naar 2021'

review: Pinkpop 2016 - Zaterdag Rammstein
Burgemeester Oostende: 'Tournee Rammstein verplaatst naar 2021'
Door RobZ op 28 maart 2020 - 00:20 De krant van West Vlaanderen bericht bij monde van de burgemeester van Oostende dat de tournee van Rammstein wordt verplaatst naar 2021.

Vandaag werd al bekend dat Rammstein-zanger Till Lindemann opgenomen was op de intensive care van een ziekenhuis in Berlijn. Eerst werd er aan corona gedacht, maar dit is via de officiele kanalen van de band ontkend.

Rammstein zou op 10 juni optreden in het net geopende evenementenpark Nieuwe Koers in Oostende. Twee weken later moet Rammstein in het Goffertpark van Nijmegen spelen. De concerten waren beide extreem snel uitverkocht en dit terwijl de capaciteit van het Goffertpark en Park de Nieuwe Koers bepaald niet misselijk zijn.

Oostende-burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) meldt nu echter dat de tournee wordt verplaatst naar 2021. "De organisatoren zoeken nu een nieuwe datum". Ook zegt hij: "We wisten al langer dat de organisatoren de hele tournee aan het herschikken waren."

De afgelasting van de Rammstein tournee in 2020 heeft dus niks te maken met het nieuws van vandaag dat Till Lindemann in het ziekenhuis was opgenomen.

De organisator van de concerten, Greenhouse Talent, heeft op dit moment nog niks over de verplaatsing van de Rammstein concerten gecommuniceerd. In theorie zou het concert in Nijmegen nog doorgang kunnen krijgen, maar de kans is wel heel klein geworden. Dat het concert in Oostende komt te vervallen lijkt met deze woorden van de burgemeester aldaar wel zeker. Het mag wel opvallend genoemd worden dat een burgevader dit nieuws naar buiten brengt voordat de concertorganisator hierover communiceert.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJoeSatrianinieuws

JOE SATRIANI VERPLAATST VIERTAL BENELUX CONCERTEN...Amerikaanse gitarist Joe Satriani schuift zijn 'THE SHAPESHIFTING TOUR' een...

roosbeef

ROOSBEEF VERZET TOUR NAAR HET NAJAAR Ook Roosbeef verplaatst haar tour naar het najaar. In maart en april zou de...

REACTIES

geen avatar
za 28 mrt 2020 02:51

eatsleeprave.. Lekker, had hotel al betaald. Godverredomme. Kan fluiten naar m'n centen. Ook er om heen. Rob je krijgt gelijk, jij zag alles al gebeuren en in duigen vallen. Ben altijd veel te positief en krijg nu de volle wind van voren. Die Belgen floepen er wel meer uit, bijvoorbeeld over ons...Ik zou naar Wales gaan btw. Jesus had ik eindelijk na 15 jaar een kaartje weten te bemachtigen, gaat het als nog niet door.

 1
Avatar deHertog
ma 30 mrt 2020 09:39

deHertog eatsleepraverepeat schreef:

Ben altijd veel te positief


Dank je dat je ons vandaag toch weer aan het lachen hebt gemaakt

 3
geen avatar
di 31 mrt 2020 21:17

eatsleeprave.. Ik denk nog steeds dat Juni het weer beter wordt...tegen beter weten in...Ik ben een positievo, alleen jij (en je denkbeeldige vriendjes met je ons) lezen graag negatief. Gaan mensen inschalen met wat letters... On; dat geld gaat volgens mij toch nog goed komen bij uitstel...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.