Joe Satriani verplaatst viertal BeNeLux concerten naar 2021

review: G3 - 31/3 - Oosterpoort Joe Satriani
Joe Satriani verplaatst viertal BeNeLux concerten naar 2021
Door Kellyvermeer op 30 maart 2020 - 14:40 Amerikaanse gitarist Joe Satriani schuift zijn 'THE SHAPESHIFTING TOUR' een jaar op in verband met het coronavirus. De gitarist had in april vier BeNeLux shows op het programma staan.

Gitaarvirtuoos Joe Satriani bracht in 1984 zijn eerste korte album uit. Hij probeerde voet aan de grond te krijgen in de muziek industrie, maar dit mislukte in eerste instantie. In 1986 kwam zijn eerste volwaardige album uit, getiteld 'Not of this earth'. Dit album werd wel goed ontvangen. Dit gaf hem de kans om de wereld te laten horen wat hij live kan. Joe heeft ook in verschillende bands gespeeld zoals Deep Purple en Chickenfoot. In april 2020 komt het nieuwe studioalbum van Joe Satriani uit, daarvan zal hij tijdens The Shapeshifting tour ongetwijfeld ook live nummers komen spelen.

De nieuwe tourdata voor Nederland en België van Joe Satriani zien er als volgt uit:

23-04-2021 - De Roma, Antwerpen
24-04-2021 - Muziekcentrum Enschede, Enschede (tickets)
25-04-2021 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
26-04-2021 - Parkstad Limburg Theaters, Heerlen (tickets)

Tickets voor de shows kosten tussen €47 en €53 per stuk. Kopers van kaarten voor de afgelaste concerten in 2020 kunnen met hun ticket naar het nieuw ingeplande concert.
Michelle David 1

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS VERVOLGT...Michelle David zou in maart en opril op tour gaan samen met haar Gospel...

rammsteinnieuws3

BURGEMEESTER OOSTENDE: 'TOURNEE RAMMSTEIN VERPLAATST... De krant van West Vlaanderen bericht bij monde van de burgemeester van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.