Rammstein-zanger Till Lindemann op intensive care (update: maar geen corona)

review: Rammstein - 25/06 - De Kuip Rammstein
Rammstein-zanger Till Lindemann op intensive care (update: maar geen corona)
Door RobZ op 27 maart 2020 - 15:06 Wij schreven op basis van Duitse mediums dat Till Lindemann met corona op de intensive care was opgenomen. Dit wordt nu door de band ontkend:Volgens Rammstein zelf heeft, Till Lindemann dus wel een nacht op de intensive care gelegen, maar heeft hij geen corona! Gelukkig maar!

==============
Dit schreven we eerder:

Heftig nieuws uit Duitsland. Bild meldt dat Rammstein-zanger Till Lindemann op de intensive care afdeling van een Berlijns ziekenhuis ligt met een corona-besmetting. Hij ligt daar net als alle andere corona-patienten in strikte quarantaine.

De 57-jarige Lindemann meldde zich vorige week met extreem hoge koorts bij een spoedarts. Een test op het coronavirus bleek positief. Tevens werd er een longontsteking vastgesteld. Volgens Duitse media is er zelfs even sprake geweest van levensgevaar. Gelukkig is Till Lindemann inmiddels weer aan de beterende hand. De Rammstein-zanger heeft het virus waarschijnlijk opgepikt in Moskou. Hier trad hij op 15 maart op met zijn solo-project Lindemann.

Op 10 juni moet Rammstein een concert geven in Oostende, België en twee weken later is op 24 juni het Nijmeegse Goffertpark aan de beurt. Of deze twee optredens nu nog doorgaan is hoogst onzeker geworden. Ook eventueel nieuw aan te kondigen anti-corona maatregelen in Nederland en Belgë kunnen er nog voor zorgen dat de concerten niet doorgaan. De concerten in Oostende en Nijmegen waren snel na aankondiging helemaal uitverkocht.

Vorig jaar juni speelde Rammstein nog in de Kuip in Rotterdam. We waren daar aanwezig voor een concert verslag in woord en beeld.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWill And The People news

WILL AND THE PEOPLE STELT EUROPESE TOUR UIT NAAR... Will and The People zou met hun tour naar Nederland komen, maar i.v.m het...

Elton John2

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAM CONCERTEN... Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

REACTIES

geen avatar
vr 27 mrt 2020 18:18

Diebythesword Het overkomt dus ook gasten die gebouwd zijn als een betonnen muur. Hoop dat hij kan blijven zingen op niveau.

 -1
geen avatar
vr 27 mrt 2020 22:18

eatsleeprave.. Hoorde alweer dat het fake news is. Ja anabolen ja...gebouwd...Net als of dat iets helpt...Zou enkel maar tegen werken je immunsysteem.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.