Concerten Rammstein in Groningen gaan vanavond en morgen door

Rammstein
Concerten Rammstein in Groningen gaan vanavond en morgen door
Door RobZ op 06 juli 2023 - 15:03 De concerten van Rammstein op 6 en 7 juli 2023 in het Stadspark in Groningen gaan door. Dit laat promotor Greenhouse Talent middels een persbericht weten. De rechtbank in Groningen heeft zojuist laten weten dat de shows mogen doorgaan zoals gepland en dat de voorlopige voorziening is afgewezen.

Er was een rechtzaak tegen de organisatie van de Rammstein concerten in Groningen aangespannen vanwege de aangevraagde overschreiding van de normale geluidslimiet van 100 dB. De gemeente Groningen had Rammstein toestemming gegeven tot 103 dB geluid te maken en hier hadden een aantal partijen bezwaar tegen.

Het tijdschema van de Rammstein concerten blijft onveranderd:
Deuren open: 15:30 uur
Start show: 19:30 uur
Verwachte eindtijd: 22:45 uur

Wouter de Wilde - Greenhouse Talent: "We zijn blij dat we de komende twee dagen in totaal 110.000 bezoekers mogen ontvangen in het Stadspark in Groningen en zijn heel gelukkig met de uitspraak van de rechter."

Vanavond is ook een fotograaf van Podiuminfo aanwezig bij het concert van Rammstein in Groningen. Hou onze live review sectie dus in de gaten voor weer mooie plaatjes van het concert!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Depeche Mode

DEPECHE MODE NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS IN FEBRUARI Depeche Mode komt in februari onze kant op. Er zijn namelijk 29 nieuwe...

Prins S. en de Geit

PRINS S. EN DE GEIT OP TOUR VANAF OKTOBER In het najaar gaat Prins S. en De Geit weer op pad. De groep heeft een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.