Mina Caputo met 'Died Lauging 20th Anniversary Tour' naar Nederland en België

Life of Agony news_groot
Mina Caputo met 'Died Lauging 20th Anniversary Tour' naar Nederland en België
Door Kellyvermeer op 19 maart 2020 - 15:03 Zangeres Mina Caputo komt tijdens haar 'Died Lauging 20th Anniversary Tour' naar Nederland en België. Ze komt onder andere naar de Q-Factory in Amsterdam en het Come as You Are Festival in Eindhoven.

Mina Caputo richtte in 1989 de band 'Life of Agony' op, samen met haar neef, gitarist Joey. Zelf was Mina (die toen nog Keith heette) de leadzanger van de band. Ze kregen een platencontract en brachten in 1933 hun debuutalbum 'River Runs Red' uit. Al vrij snel nadat het derde album uitgebracht was besloot Caputo dat haar hart niet meer bij de band lag en verliet de band. Ze richtte een jaar later de band 'Absolute Bloom' op, maar deze had geen lang bestaan. Caputo bracht ook verschillende soloalbums uit, waardonder het album 'Hearts Blood On Your Dwan'. In de zomer van 2007 heeft Caputo op Lowlands gestaan na de uitbracht van haar vierde album. In 2011 maakte Caputo zelf bekend van geslacht te willen veranderen en overwoog een geslachtsoperatie.

Died Laughing is het solo-album dat Mina toen nog als Keith Caputo twintig jaar geleden uitbracht.

De tourlijst ziet er als volgt uit:

24-11-2020 - Metropool, Enschede (tickets)
25-11-2020 - Q-Factory, Amsterdam (tickets)
29-11-2020 - Kavka, Antwerpen (tickets)

Ook brengt de zangeres op 26 november een bezoekje aan het Come As You Are Festival. Tickets voor de concerten gaan vrijdag 20 maart om 10:00 in de verkoop. De kaartjes kosten ongeveer 22 euro. Een ticket voor Come As You Are kost 43 euro en is hier te koop.
Davina Michelle news9

DAVINA MICHELLE GEEFT KOMENDE WEKEN VIER CONCERTEN...Davina Michelle gaat in Rotterdam vier akoestische optredens geven in...

Corona virus1

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAMS MET O.A.... Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.