Coeur De Pirate te zien in Paradiso

Coeur De Pirate
Coeur De Pirate te zien in Paradiso
Door Kalekidan1803 op 11 maart 2020 - 12:10 Béatrice Martin beter bekend onder haar artiestennaam Coeur De Pirate, is een Canadese zangeres en pianiste. Op dinsdag 20 oktober geeft zij een optreden in de grote zaal in Paradiso, Amsterdam.

In 2008 maakte Beatrice haar debuut met een zelfbenoemd album. Het nummer ‘Comme des Enfants’ was een hit, waardoor ze doorgroeide tot een ster in Frankrijk en Canada. Op het het album 'Roses' maakte ze naast de Franse nummers ook Engelstalige nummers, waardoor ze ook een groter publiek wist te trekken. Voor haar tournee in 2020 keert Béatrice echter terug naar de basis en treedt ze op als duo.

Eerder heeft Coeur De Pirate ook in Nederland gestaan. Zo stond ze in 2016 op het Songbird Festival in Rotterdam en ook gaf ze een concert in de Melkweg.

De kaartverkoop voor Coeur De Pirate start op 13 maart om 11:00. Een kaartje voor het optreden zal €28,00 kosten. Via deze link kan je een ticket voor het optreden bestellen. Ook is het mogelijk om via hier een reminder in te schakelen voor de kaartverkoop.


Jade Bird - Paradiso news

IN THE PICTURE: O.A. JADE BIRD, REMY VAN KESTEREN,...Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze...

AFAS Live

BIFFY CLYRO IN NOVEMBER NAAR AFAS LIVE MET 'A... Alternatieve rockband Biffy Clyro komt op 5 november met de 'A Celebration...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.