concert: Coeur de Pirate in Paradiso op DINSDAG 20 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Coeur de Pirate
    Coeur de Pirate - 28/11 - Melkweg
    © Rinse Fokkema
  • Coeur de Pirate
    Coeur de Pirate - 04/12 - Paradiso
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Coeur de Pirate in Paradiso) verplaatst naar maandag 11 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
20 OKT
COEUR DE PIRATE Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Coeur de Pirate

EXTRA INFORMATIE

De Canadese zangeres en pianist Béatrice Martin oftewel Coeur De Pirate is bekend geworden met haar filmische Franstalige pop. Na het succes van haar zelfgetitelde debuutalbum en hitsingle ‘Comme des Enfants’ uit 2008 groeide ze uit tot een grote ster in Frankrijk en haar thuisland. Met haar veelzijdige album ‘Roses’ uit 2015 sloeg ze een brug tussen haar Franstalige verleden en meer Engelstalige liedjes, waarmee ze een nog groter publiek wist te bereiken. Op haar twee meest recente albums is te horen hoe ze donkere, sfeervolle nummers met meer lichtvoetige en up-tempo tracks en elektronische invloeden combineert. Voor haar tournee in 2020 keert de artiest echter terug naar de basis en treedt ze op als duo.

Foto's van Coeur de Pirate

Foto Coeur de Pirate te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Coeur de Pirate te Coeur de Pirate - 28/11 - Melkweg Foto Coeur de Pirate te Coeur de Pirate - 04/12 - Paradiso Foto Coeur de Pirate te Coeur de Pirate - 04/12 - Paradiso Foto Coeur de Pirate te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Coeur de Pirate te Songbird Festival 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 29 foto's van Coeur de Pirate

Gerelateerd nieuws