Biffy Clyro in november naar AFAS Live met 'A Celebration Of Endings Tour'

review: Biffy Clyro - 09/11 - 013 Biffy Clyro
Biffy Clyro in november naar AFAS Live met 'A Celebration Of Endings Tour'
Door Kellyvermeer op 11 maart 2020 - 11:44 Alternatieve rockband Biffy Clyro komt op 5 november met de 'A Celebration Of Endings Tour' naar AFAS Live.

De tour werd meteen aangekondigd na de bekendmaking van het nieuwe album 'A Celebration Of Endings' dat op 15 mei verschijnt. Biffy Clyro komt uit het Schotse Kilmarnock en staat bekend om hun alternatieve en experimenterende rocksound. De band brak in 2009 door met het vijfde studioalbum 'Only Revolutions' met daarop de hit 'Many of Horror' In 2017 stond Biffy Clyro in het voorprogamma van Guns N' Roses in het Goffertpark en in 2018 deed de band een MTV Unplugged sessie in Paradiso, Amsterdam. Daar waren we toen aanwezig. Onze fotograaf maakte dit concertverslag.

De kaartverkoop voor het concert van Biffy Clyro in de Afas Live begint vrijdag 20 maart om 11:00. Kaartjes kosten €43,68 per stuk. Wil jij het concert graag bijwonen? Koop hier je kaartjes voor Biffy Clyro in AFAS Live. Je kan je ook aanmelden voor onze ticketreminder, om te voorkomen dat je de start van de voorverkoop mist.
Coeur De Pirate

COEUR DE PIRATE TE ZIEN IN PARADISOBéatrice Martin beter bekend onder haar artiestennaam Coeur De Pirate , is...

Amadou & Mariam

AMADOU & MARIAM EERSTE NAAM VOOR PATRONAAT... Patronaat heeft de eerste naam voor een nieuwe reeks strandconcerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.