Racoon te zien in openluchttheaters Hertme, De Goffert en Mariahout

Racoon
Racoon te zien in openluchttheaters Hertme, De Goffert en Mariahout
Door Kalekidan1803 op 04 maart 2020 - 11:00 De Zeeuwse band Racoon gaat komende zomer optredens geven in drie openluchttheaters. Zo staat de band op zaterdag 22 augustus in het openluchttheater in Hertme. Op zondag 23 augustus in Openluchttheater De Goffert en geeft de band op 28 augustus als laatst een optreden in de Openluchttheater, Mariahout.

Racoon maakt eerlijke, goed in het gehoor liggende popliedjes met mooie zanglijnen en een hoofdrol voor de akoestische gitaar. De carrière van Racoon duurt al sinds 1997. Singleszoals "No Mercy", "Oceaan" en "Love You More" werden grote hits. Racoon laat weten komende openluchttheater-tournee ook nieuwe muziek te willen laten horen. Dit zullen nummers zijn van het nieuwe album dat de band later in het jaar uit gaat brengen. Eerder in het jaar geeft Racoon een aantal clubshows . Zo staan ze eerder tijdens hun tour in TivoliVredenburg, De Oosterpoort en ook op Concert at Sea en het Deventer Stadsfestival.

De ticketverkoop voor alle drie de openluchtconcerten start op 6 maart om 10:00. Via de onderstaande links kan je de tickets voor het optreden in Hertme en De Goffert bestellen. Een kaartje kost je ongeveer 40 euro. Voor het optreden in Openluchttheater Mariahout hebben we nog geen ticketlink.

22-08-2020 - Openluchttheater Hertme, Hertme (tickets)
23-08-2020 - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
28-08-2020 - Openluchttheater Mariahout, Mariahout

bush

BUSH MET NIEUWE TOURNEE NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Britse alternatieve-rockgroep Bush komt tijdens hun tour naar Nederland...

Robert Cray Band

THE ROBERT CRAY BAND KOMT NAAR TIVOLIVREDENBURG EN... De Amerikaanse bluesmuzikant Robert Cray komt met zijn band op donderdag 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.