concert: Racoon in Openluchttheater De Goffert op ZONDAG 23 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Racoon - 27/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Racoon in Openluchttheater De Goffert) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
23 AUG
RACOON 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Racoon

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer gaat de Zeeuwse band Racoon langs verschillende openluchttheaters . Naast de indrukwekkende hits die Racoon door hun carrière door heeft opgebouwd, zoals ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Brick By Brick’, komt er vanavond ongetwijfeld ook nieuw werk aan bod van het aankomende Nederlandstalige album wat in het najaar zal uitkomen. Van dit album kwam onlangs de eerste single ‘Het Is Al Laat Toch’ al uit welke lovend werd ontvangen.

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Songbird 2014 - dag 1 Foto Racoon te Rockin' Park 2008 Foto Racoon te Bospop 2018 Foto Racoon te Bospop 2013 Foto Racoon te Huntenpop 2018 Foto Racoon te Appelpop 2013
 
Bekijk alle 375 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws