concert: Racoon in Openluchttheater Hertme (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Racoon in Openluchttheater Hertme) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
22 AUG
RACOON 20:00 uur Openluchttheater Hertme, Hertme
2020
Hoofdprogramma Racoon

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer gaat de Zeeuwse band Racoon langs verschillende openluchttheaters . Naast de indrukwekkende hits die Racoon door hun carrière door heeft opgebouwd, zoals ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Brick By Brick’, komt er vanavond ongetwijfeld ook nieuw werk aan bod van het aankomende Nederlandstalige album wat in het najaar zal uitkomen. Van dit album kwam onlangs de eerste single ‘Het Is Al Laat Toch’ al uit welke lovend werd ontvangen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Concert At Sea 2015 Foto Racoon te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Racoon te Racoon - 22/04 - AFAS Live Foto Racoon te Appelpop 2012 Foto Racoon te Racoon -08/09- Metropool Open Air Foto Racoon te Racoon - 15/04 - Metropool
 
Bekijk alle 300 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws